Info om

Cateringmenyer;

Scrolla ner !  

 

Lunchmeny vecka 41

Måndag

1, Tomat och mozarellagratinerad kyckling med rostad kulpotatis

2, Fiskburgare med picklad rödlök, citronaioli och basmatiris

3, Morotsbiff med citronaioli, och picklad rödlök 

Tisdag

1 Stekt fläsk med a,löksås b,raggmunk c,bönor

2, Chili con carne med ris

3, Veg-chili med ris   

Onsdag

1, Helgrillad karré med BBQ-sås, klyftpotatis

2, Laxpudding med skirat smör

                             3, Potatis/ purjolökslåda med skirat smör

Torsdag

1, Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde b, pannkakor med sylt och grädde   

2, Wallenbergare med mos, gröna ärtor och skirat smör

3, Broccolisås och pasta

 Fredag

1, Panerad schnitzel med råstekt potatis, kryddsmör

2,  

 3, Falafel med ajvardressing

 

 

Fredagsgrill 120:-

Grillad högrevsburgare med srirachamajo, lökringar och tillbehör   

 

 4,Sallad

 Pestopastasallad med lufttorkad skinka, mozzarellaost och turkisk yoghurt  

 

Dagens lunch: 95:- inklusive salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning: 80:- inklusive salladsburk smör och bröd, dricka 15:-