Info om

Cateringmenyer;

Scrolla ner !  

 

Lunchmeny vecka 5

Måndag

1, Kåldolmar med brunsås, lingon

2, Fish- & chips med mangochutneydressing

3, Veg-pastagratäng med korv

Tisdag

1, Stekt fläsk med a, löksås och potatis b, raggmunk och lingon c, bruna bönor med potatis

2, Chili con carne med ris

 3, Veg-chili med ris

Onsdag

1, Plommonkarré med gräddsås, äppelmos  

2, Fiskgratäng med saffran- och vitvinssås, basmatiris

3, Grönålsbiff med gräddsås

Torsdag

1a, Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde 1b, Pannkakor, sylt och grädde

2, Pepperjackostfylld färslimpa med tomat- och persiljesalsa, rotsaksgratäng   

3, Asiatisk morotsoppa

Fredag

1, Grillat kycklinglår med tzatziki, rosmarinstekt potatis  

2,

3, Veg-lasagne

Fredagsgrill 140:-   

Grillad högrevsburgare med chiliaioli, lökringar och tillbehör   

4,Sallad

Krämig pastasallad med soltorkad tomat och lufttorkad skinka

Dagens lunch: 110:- inklusive salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning: 100:- inklusive salladsburk smör och bröd, dricka 18:-