Info om
Cateringmenyer;
Scrolla ner !
Lunchmeny vecka 21
Måndag
1, Kyckling med blandsvampsås, kulpotatis
2, Sprödbakad fisk med remoulad
3, Falafelbiff med remoulad
Tisdag
1, Stekt fläsk med a: Löksås, b: Raggmunk c: Bruna bönor
2, Chili con carne med ris
3, Indisk daal med ris (veg)
Onsdag
1, Pannbiff med gräddsås, lingon
2, Örtbakad lax med citroncremefraiche, durumvete
3, Veg-bullar med gräddsås
Torsdag
1a, Köttfärssoppa med pannkakor 1b, Pannkakor
2, Nattbakad fläskytterfilé, löksky och potatismos
3, Veg-biff med skysås
Fredag
1, Grillad chorizo, grillad majs, varm potatissallad och chiliaioli
2, Köttfärssås med pasta
3, Vegfärssås med pasta
Fredagsgrill 140:-
Trippelcheese med picklad rödlök, chiliketchup och tillbehör
4,Sallad
Pestopastasallad med lufttorkad skinka
Dagens lunch: 115:- inklusive salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning: 100:- inklusive salladsburk smör och bröd, dricka 18:-