Info om

Cateringmenyer;

Scrolla ner !  

  

 

 

 

Lunchmeny vecka 21

Måndag

1, Kyckling med blandsvampsås, kulpotatis

2, Sprödbakad fisk med remoulad

3, Falafelbiff med remoulad

Tisdag

1, Stekt fläsk med a: Löksås, b: Raggmunk c: Bruna bönor

2, Chili con carne med ris

3, Indisk daal med ris (veg)

Onsdag

1, Pannbiff med gräddsås, lingon     

2, Örtbakad lax med citroncremefraiche, durumvete

3, Veg-bullar med gräddsås

Torsdag

1a, Köttfärssoppa med pannkakor 1b, Pannkakor

2, Nattbakad fläskytterfilé, löksky och potatismos

3, Veg-biff med skysås

Fredag

1, Grillad chorizo, grillad majs, varm potatissallad och chiliaioli

2, Köttfärssås med pasta

3, Vegfärssås med pasta

Fredagsgrill 140:-   

Trippelcheese med picklad rödlök, chiliketchup och tillbehör

4,Sallad

Pestopastasallad med lufttorkad skinka

Dagens lunch: 115:- inklusive salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning: 100:- inklusive salladsburk smör och bröd, dricka 18:-